Autoservis MM AUTO-MOTO TEHNA d.o.o. | Zagreb | auto servis PSA grupacija | Besplatni savjeti

BESPLATNI SAVJETI

1. Kad se pojavi kvar na vašem automobilu, trebali biste znati odgovore na slijedeća pitanja:

    Kad se pojavio problem?

   Jesu li se na kontrolnoj ploči upalila neka neuobičajena svjetla

   • Možete li opisati što se događa s automobilom?

   • Pojavljuje li se problem u intervalima?

   • Jeste li primjetili neke neobične mirise, zvukove ili vibracije?

2. Dijagnosticiranje prepustite stručnjacima. Ukoliko se raspitate o problemu koji se dogodio na automobilu i puni znanja dođete u servis, svaka čast. No, to nije razlog da razvijete nepovjerenje prema automehaničarima.

3. Pazite na svjetla upozorenja koja se pojavljuju na vašoj kontrolnoj ploči. Ako ih primjetite i ne poduzimete ništa u vezi s tim, postoji mogućnost od pojave još većeg problema.

4. Kako biste spriječili pojavu problema na automobilu, pridržavajte se uvjeta na cesti, zaobilazite rupe i izbočine. Zahvaljujući načinu na koji vozite, možete izazvati neko oštećenje.

5. Informirajte se o vašoj osiguravajućoj kući. Saznajte kakve vam nudi usluge.

6. Ne podcjenjujte vašeg automehaničara. Njemu nije u interesu prevariti vas. Što se tiče plaćanja, iznos koji vam ponudi nije konačan, jer ćete ga saznati tek na završetku popravka automobila.

7. Budite u dobrom odnosu s vašim automehaničarom te na taj način postanite njegov stalni klijent. Mehaničar će se upoznati s vašim automobilom te na svakom servisu uočiti i najmanju sitnicu koja bi vam mogla prouzročiti veliki problem. Stoga, stjecanjem prijateljstva s automehaničarom, ujedno stjećete prijateljstvo i s vašim automobilom.

8. Kad tražite servis u kojeg ćete odvesti automobil na popravak, raspitajte se kakve vam usluge može ponuditi da se ne bi doveli u situaciju od odbijanja pa samim time postali frustrirani.

Kontakt

SAMOBORSKA CESTA 226 ( ulaz iz Samoborske 226 u dvorište ) | 10000 ZAGREB, HRVATSKA
tel. +385 (0) 1 3496 722  fax. +385 (0) 1 3496 722  mob. +385 (0) 98 1717 332  mob. +385 (0) 91 5623 660

Dijelovi

Marke vozila